Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

10 Keshilla Per Lekure Te Shendetshme

A e dini se lekura e nje personi te rritur peshon mesatarisht 3.2kg dhe ka perafersisht 300 milion qeliza te lekures?!! Lekura juaj eshte organi me i madhe ne trup qe keni. Te kesh lekure qe duket e shendtshme nuk eshte vetem breng kozmetike. Kur lekura...