Higjena: 10 Keshilla Te Higjenes Personale

E di se mund te ndiheni si femije te shkolles fillore por vertete keto jane 9 keshilla shume te mira qe duhet ti praktikoni Teshtij ne berryla dhe brenda fanelles, kemishes apo gjaketes. Berrylat, fanella, kemisha dhe gjaketa kane shume pak gjasa ti prekin tjeret dhe keshtu shperndajn semundje (zakonisht gripet). Pastro duar pas perdorimit te tualitetit. Nuk mund ta dini se cfare ka bere me duart e tij/saj personi te cilit po i flisni duke i shkundur doren. Pastro duart pare perdorimit te tualite. Me qenese gjithe e dijme dhe shumica e praktikojme keshillen e dyte, pra pastrimin e duarve
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes