10 Ore Gjume Ne Dite Mund Te Ndihmojne Te Jetosh 100

A do te dëshiroje të arrije moshën 100 vjeçare? Kush nuk do të dëshironte. Epo, shko bëj 10 orë gjumë sepse kështu sugjeron një studim i ri. Gjumi, siç e dimë të gjithë, është një faktor kryesorë në rigjallërimin e trupit dhe aktivizimin e sistemit imunitar...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes