15 Menyra Si Te Munden Semundjet e Zemres

Parandalimi i semundjeve te zemres mund të jetë qështje e ndryshimeve të lehta e nganjëherë edhe të dëshirueshme të stilit të të jetuarit. Përqindja e vdekjes nga sëmundjet kardiovaskulare në Kanada ka qenë në rënie e sipër që nga 1950. Kanada ka...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes