8 Këshilla Si Te Dobesohemi Pas Lindjes

Tani që ke lind dhe ke pranë foshnjën ke shumë gjëra tjera për të cilat fillon të mendosh: kur duhet ushqyer foshnjën, çka të bësh nëse qan - dhe si te dobesohemi pas lindjes
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes