8 Menyra Si Te Parandalohet Diabeti

Nëse deri tani nuk je pjesë e "epidemis së diabetit" urime për ty. Por ekziston edhe hija e epidemisë së para-diabetit - rritje të sheqerit në gjak që nuk është akoma tek niveli për të ngritur alarmin - kjo është ajo që duhesh ti të brengosesh. Por, mos u brengos se tutje do të lexosh për 8 gjërat që mund t'i bësh nga sot për të ndihmuar të parandalohet sëmundja e diabetit
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes