Alergjia - Ngacmuesit Alergjike Sekret

Ndoshta po i fajëson bimët, pemët dhe barishtet nëse fillon të kesh kroje, teshtitje, kollitje dhe gërhime gjatë vjeshtës. Por të dyshimtit kryesorë nuk janë të vetmit ngacmues. Një mori gjërash shtëpiake sikur qirinjtë, kemikale dhe zarzavate të ndryshme...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes