Çka Duhet Të Dini Për Cistat Ne Vezore?

Cistat Ne Vezore janë qese të mbushura me lëng përbrenda ose në sipërfaqe të vezorit. Femrat kanë dy vezore - secili me madhësi dhe formë të ngjashme me bajameve.
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes