Diabeti Ne Shtatzani

Nese keni diabetin nuk do te thote se nuk mund te keni femi apo qe do te keni komplikime te shtatzanise. Por do te thote qe duhet ti kushtoshe vemendje shendetit tuaj dhe te kesh nje ekip te mire mjeksore prapa shpines. Para se te mbetesh shtatzane
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes