Dobite E Qumeshtit Nuk Ndalen Te Eshtrat

A është e mundur që një dietë e pasur me produkte nga qumështi të zvogëloj rrezikun e zhvillimit të diabetit tip 2? Pirja e qumeshtit ka rënë dukshëm në vitet e fundit, me fjalë tjera pak kush pinë qumësht ditëve të sotme...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes