Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

20 Fakte Fascinuese Per Fuqin Natyrale Sheruese Te Bananes

Kur krahasohet me mollen ajo ka kater her me shume proteina, dy her me shume karbohidrate, tri her me shume fosfor, pese her me shume vitamin A dhe hekur, dhe dy her me shume te gjitha vitaminat dhe mineralet tjera.