Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Gjithcka Që Keni Dashur Të Dini Si Të Mbeteni Shtatzane (Ose Shmangur Atë)

Shtazania është ajo që ndodhë kur sperma e mashkullit takon vezën e femrës dhe veza e fekonduar më pas ngulitet në muret e mitrës nga ku zhvillohet fëmija. Kështu pra çdo lloj seksi ku sperma hyn në vagjinë mund të rezultojnë në shtatzani - edhe atëherë kur penisi është afër por jo brenda vagjinës kur ai ejakulon. Nuk ka rëndësi se në cilën pozitë jeni, një gjë që du