Hipertensioni: 15 Menyra Si Te Ulet Presioni i Gjakut Pa Barna

Shpesh diabeti dhe hipertensioni shkojnë dorë për dore. Gati dy nga tre persona të moshuar me diabet kanë edhe hipertension (shtypja e larte e gjakut). Që të dy këto gjendje rrisin rrezikun për sulm ne zemer, goditjen në tru, sëmundje të syve dhe veshkave.
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes