Ilaçe Popullore (Shtëpiake) Për Thumbim Blete

Përveç nëse je tejet alergjik, në të cilin rast ju duhet të kërkoni kujdes mjekësor, përndryshe ka shumë barna popullore shtëpiake me anë të të cilave mund ta trajtosh thumbimin e bletës.
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes