Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Ilace Popullore Per Alergji

Alergjit jane reagim hipertensiv ndaj nje substance normale te padëmshme. Ka lloj lloj substancash, qe ndryshe quhen alergjent, qe mund ti shkaktojnë probleme nje njeriu te ndjeshëm. Alergjentet e zakonshëm janë poleni, pluhuri i shtepis, pendlat...