Kanceri i Gjirit - Si të Përballeni me të, Cilat Pyetje Duhet Bë Mjekut

Të kesh informacionin e duhur ju ndihmon të merrni trajtimin e duhur ndaj kancerit të gjirit. Diagnostikimi i kancerit metastatik të gjirit është i frikshëm. Si të përballeni me këtë? Fillo duke bërë pyetjen e duhura mjekut... Keni pasur kancerin më parë dhe tash - muaj apo vite më vonë - ju është kthyer. Akoma më keq, është shpërndarë në vende tjera në trup duke ju lënë të diagnostikuar me kancer metastatik të gjirit. Sipas Metastatic Breast Canser Netwrok (MBCN), ashtu si ti, më shumë se 155,000.00 njerëz - shumica e tyre gra - jetojnë me kancer metastatik të gjirit.
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes