Kur Duhet Te Filloni Te Merrni Acid Folik

Disa gra mendojne se acidi folik duhet te marret pasi te ngelin shtatzene por ne realitet secila grua e moshes per lindje duhet te merr suplement nga acidi folik ne baza ditore. Gati gjysma e te gjitha shtazanive jane te paplanifikuara dhe keshtu nuk...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes