Meshkujt Me Muskuj Te Medhenje Zvoglojne Kancerin Per 40 Perqind

Një artikull i shkruar në telegraph tregon diçka shumë interesante ku pas një hulumtimi të ri del se meshkujt me muskuj të fortë nga ngritja e peshave kanë mese 40% gjasa më pak të vdesin nga kanceri se sa meshkujt që nuk ngritin pesha fare. Zbulimet e bëra...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes