Nje Studim Zbulon Se Kepurdhat Mund Te Mbrojne Nga Kanceri Ne Gji

Nje artikull i shkruar nga telegraph tregon se nje studim qe eshte bere ka zbuluar se grate qe ushqehen me nje porcion ditor me kepurdha te fresketa kishin mese 64% me pak rrezik te zhvillimit te kancerit ne gji. Studimi gjithashtu ka zbuluar se grate qe...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes