Optimizmi Ndihmon Te Jetojne Me Gjate

Një studim i ri i publikuar në Archives of Internal Medicine (Arkivat e Mjeksis Interne) konfirmon fuqin shëruese të të menduarit pozitiv. Hulumtuesit në Univerzitetin Duke kan studiuar rastet e më shumë se 2800 pacientëve me sëmundje zemre për...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes