Pse Duheni Ta Leni Duhanin?

Shendeti Juaj Brenga shëndetësore zakonisht gjenden në krye të listës së arsyeve që njerëzit japin për ta lënë duhanin. Njëmend duhet të brengosemi: pirja e duhanit dëmton gati secilin organ në trup. Gjysma e të gjithë duhanpirësve që vazhdojnë të pin duhan do vdesin nga ndonjë sëmundje e shkaktuar nga pirja e duhanit. Vetëm në Shtetet e Bashkuara duhani është përgjegjës për 1 nga 5 vdekjet dhe 8.6 milion e njerëzve vuajnë nga sëmundjet e mushkërive dhe zemrës të shkaktuara nga pirja e duhanit. Kanceri Gati të gjithë e dimë që pirja e duhanit shkakton kancerin, por pak njerëz e
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes