Qumeshti i Paperpunuar vs Qumeshti i Pasterizuar

A është e vërtetë se po mbrohemi nga pasterizimi i qumështit apo e gjitha kjo është një mashtrim. Si e kanë bërë këtë? Këtë kanë arritur ta bëjnë vërtetë duke shkatërruar tërë qumështin e papërpunuar me anë të pasterizimit!. Interesant apo? Pasterizimi...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes