Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Sa Uje Duhet Te Pini?

Sado e quditshme qe mund te duket uji ndoshta eshte katalizatori me i rendesishem ekzistues ne humbjen e peshes. Edhe pse shumica prej nesh e konsiderojme se duhet pire vetem kur jemi te etur, duhet ndryshuar ky mentalitet sepse uji mund te jet...