Sekreti i Lindjes se Femijeve Inteligjent eshte Dieta me Peshk

Hulumtuesit nga Universiteti i Harvardit pohojne se nenat qe ushqehen me peshk gjate shtatzenis kane kontribuar kogja shume ne zhvillimin intelektual te femijeve. Jane kryer teste per te percaktuar kapacitetet ne 300 fëmije te moshës 3 vjeçare...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes