Sekreti Kunder Plakjes

Ushtrimet vërtetë të dhurojnë më shumë energji dhe të mbajnë në formë. Por hulumtimet e reja nga Universiteti McMaster sugjerojnë se ushtrimet e qëndrueshmërisë gjithashtu mund të ndihmojnë të luftosh, e bile edhe të kthesh mbrapa, shenjat e plakjes si rënia e dhe thinja e flokëve, dhe hollimi i lëkurës.
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes