Shatzania: Disa Menyra Te Rritjes Se Fertilitetit

Të kesh marrëdhënie seksuale sa më afër kohës së ovulimit definitivisht ndihmon. Por, ekspertët e fertilitetit thonë se ka mënyra tjera që burrat dhe gratë e tyre mund të shtojnë fertilitetin e tyre. Këto masa të thjeshta mund të shtojnë gjasat që muaji i ardhshëm
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes