Shkencetaret Pohojne Se Pikellmi Eshte I Mire Per Ty

Ashtu sikur shkon thenja "cka nuk me vret, me ben me te forte", te qenit i pikelluar dhe melankolik mund ti bej ata qe vuajne nga kjo gjendje te jen me te pergaditur te perballen me sfidat e jetes, me fleksibil dhe t'i shpien ata drejt arritjeve me te medha.
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes