Si E Ndihmon Trurin Muzika

Melodia e duhur na shtyen të ngrihemi nga ulëset e të vallëzojmë ose na ndihmon të relaksohemi dhe të mbushemi energji. Të dëgjuarit e ndonjë kënge të veçantë na kthen mbrapa në të kaluarën, na mundëson të kyçemi me emocionet e strehuara thellë në brendi, apo na ndihmon të
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes