Si Ta Qetesoni Femiun E Zemeruar

E po ne te gjithe zemerohemi nganjeher pa marr parasysh se sa te ri apo te vjeter jemi. Por perderisa disa prej nesh mundemi ta kontrollojme zemerimin, si mund t'i ndihmojmem femijet qe te kontrollojne ate? Gjen e pare qe duhet bere kur femiu juaj del...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes