Te Mirat Shendetesore Te Rrushit

Siç e dimë dhe kemi lexuar më parë rrushi është burim i shumë materieve ushqyese. Por kjo nuk është e gjitha sepse materie ushqyese të rëndësishme gjithashtu gjenden në fara të rrushit (substancat tanike, lecithin, flobafene dhe vaji yndyror), lëvorja...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes