Hudhra - Te Mirat Shendetesore

A mendoni se hudhera s'ju jep tjeter veq eres? Te jep ere por gjithashtu eshte njeri nder ushqimet me te shendetshme. Per shekuj me radhe hudhera eshte konsideru si ilaq per gjithcka dhe besohej te ket qen ne gjendje te sheroj te gjitha
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes