Te Mirat Shendetsore Te Rrushit Te Thate

Te mirat shendetsore te rrushit te thare perfshine lirimin nga kapslleku, acidosis, anemis, etheve, dobesi seksuale. Rrush i thate gjithashtu ndihmone ne shtim te peshes, kujdes ndaj syve, kudjes dental dhe shendetit ndaj eshtrave. Rrush i thate eshte i...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes