Trackbacks

  1. […] Uji ka një rol tepër të rëndësishëm në funksionimin e organeve vitale. Ne e humbasim një  sasi të ujit sepse nxirret jashtë me anë të urinimit dhe djersës. Që trupi të mos hidratohet duhet që kjo sasi të kompesohet nëpërmjet pirjes dhe ushqimit. Uji na ndihmon që nga trupi të nxjerrim produktet e panevojshme të metabolizmit të yndyrnave. Ky proces ka shumë rëndësi te personat që duan të humbin peshë. […]

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Njoftim

Përmbajtja e faqes sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

%d bloggers like this:
A na ke pëlqy?

Send this to a friend