Ushqimet Qe Permbajne Vitamine D

Sot në shitore të mëdha ushqimore mund të gjejmë shumë ushqime që përmbajnë vitaminë D të fortifikuar në formë sintetike, por në natyrë kemi vetëm disa ushqime që përmbajnë vitaminë D në mënyrë të natyrshme. Ky postë tregon apo me fjalë tjera...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes