Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Uthulla e Molles - Te Mirat Shendetsore

Uthulla e Molles - me gjithe gjasat ju keni uthull molle ne shtepi diku ne kuzhine. E sigurisht qe edhe ke ndegju per te gjitha te mirat shendetsore te saj. E perdorni gati ne te gjitha salatat qe beni. E nganjeher mundoheni qe cdo her te shtoni edhe pak...