Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Vaji i Peshkut - 10 Dobit Shendetesore

Vaji i Peshkut eshte i njohur per zvoglimin e stresit, ndihmon ne kthimin e vigjilences tek te moshuarit dhe permireson mireqenien ne pergjithsi. Omega 3 eshte i shendetshem tek njeriu ne shume menyra si per shendetin mental ashtu edhe shendetin trupor...