Vitamina D dhe Kalciumi Pergjysmojne Rrezikun e Kancerit Te Lekures

Një studim tjetër ka vërtetuar dobitë shëndetësore mahnitëse që vitamina D dhe kalciumi kanë, studim ky i cili tregon se këto dy suplement zvogëlojnë për
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes