Vitamina Qe Parandalon Kancerin

Në këtë intervist Dr. Cees Vemeer, njëri nga top hulumtuesit e Vitaminës K, diskuton rëndësin e kësaj vitamine shpesh të harruar e të injoruar. Vitamina K, ashtu sikur edhe vitamina D, janë thelbësore në parandalimin e kancerit, osteoporozës...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes