10 Ushqimet Qe Forcojne Imunitetin

1
E dimë që gjithmonë mundohesh të gjesh mënyra për të zvogëluar efektet e ftohjes dhe gripit por a ke menduar ndonjëherë që të bësh diçka që ta parandalosh atë pa pasur nevojë që të shërosh. Përgjigjen e ki jo më larg se tek tregu i gjelbër.

11 Ushqime Vitale Per Te Forcuar Imunitetin

5
Zyrtaret e shendetesis dhe ekspert te gripit pajtohen se me forcimin e sistemit imunitar dhe me praktikimin e pergaditjeve standarde per gripin sezonal, sikur higjena e pergjithshme, pushim i mjaftueshem, e gjera tjera, edhe gjasat per kontraktimin...

Caji i Gjelbert – 9 Te Mirat Shendetsore

91
Caji i gjelber vepron si agjent antiviral. Përmban flluorur, në mineral që ndihmon në parandalimin e kaviteteve dhe forcon enamelin e dhëmbëve. Një gotë çaj i gjelbër në ditë ndihmon në zvoglimin e formimit të pllakave dhe infeksioneve bakteriale në goje...