Sekretet e Bukurise nga Yjet e Hollivudit

5
A dëshironi te dini se cilet jane sekretet e bukurise dhe fitnesit te disa prej celebriteteve (yjeve hollivudiane), nëse po ateher shtrengohu dhe gjej pese minuta per te lexuar ketë poste. Nese asgje tjeter ateher se paku e di se cka bejne e ndoshta nje...

Si Te Kujedeseni Per Dhembet E Femjes

0
Secila foshnje është ndryshe nga tjetra, dhe dhëmbët fillojnë të dalin në moshën 4 deri 7 mujore të fëmiut. Fëmiu juaj ndoshta jargiset më shumë kur hyn në muajin e katërt. Dhëmbët e parë që dalin zakonisht janë dy dhëmbët e përparmë të poshtëm...