shtatzania jave pas jave

Shtatzania jave pas jave është një aventurë! Pyesni veten kur do ta ndjeni goditjen e parë të foshnjës tuaj ose kur do të bëni ekografinë tuaj të parë të shtatzënisë? Konsideroni këtë kalendar të shtatzënisë javë për javë udhëzuesin tuaj përfundimtar për nëntë muajt e ardhshëm.

Këtu do gjeni informacione rreth shtatzanise jave pas jave për zhvillimin e foshnjës, simptomat e shtatzënisë javore për çdo javë dhe çfarë detyra ju presin.

Kur jeni shtatzënë, fëmija juaj po ndryshon çdo ditë dhe trupi juaj mban ritmin. Ky përcjellës i shtatzënisë (shtatzania jave pas jave) do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë javët, muajt dhe tremujorët e shtatzënisë tuaj; secila sjell zhvillime dhe momente të reja për ju dhe fëmijën tuaj.

Lexoni për të mësuar më shumë rreth asaj që mund të prisni të ndodhë javë pas jave gjatë shtatëzanisë, duke përfshirë sa është madhësia e fëmijës tuaj çdo javë, shenjat e para te shtatzanise apo shenjat e hershme te shtatzanise që mund të përjetoni dhe, pasi të keni hyrë në tremujorin e tretë, mënyrat e përgatitjes për lindje dhe shenjat se lindja është afër. Me këtë udhezues – Shtatzania jave pas jave – do të kuptoni më mirë se çfarë po ndodh dhe pse, brenda dhe jashtë teje.

SHTATZANIA JAVE PAS JAVE – TREMUJORI I PARË

Urime! Gjatë tremujorit të parë të shtatzanisë ju do të mësoheni me idenë se jeni shtatzënë dhe se shenjat e shtatzanise jave pas jave mund të ndryshojnë shumë! Mëso si të përballesh me sëmundjen e mëngjesit dhe lodhjet gjatë kësaj faze të hershme të shtatzanisë.

SHTATZANIA JAVE PAS JAVE – TREMUJORI I DYTË 

Shtatzania Jave pas Jave – Gjatë tremujorit të dytë, ju vërtetë do filloni të vëreheni. Mëso se çka është normale e çka jo gjatë shtimit të peshës në shtatzani jave pas jave.

SHTATZANIA JAVE PAS JAVE – TREMUJORI I TRETË

Gjersa përgatiteni për lindje në javët e fundit të shtatzënisë, ndoshta gjithashtu do të dëshironi të përgatitni trupin, trurin dhe shtëpinë tuaj për një të porsalindur. Shiko më shumë fotografi të javëve të shtatzënisë dhe dijeni kur të merrni rrugë për në spital për të takuar fëmijën!