Vaji i Lirit Dhe Te Mirat Shendetsore Te Tij

22
Vaji i Lirit bëhet nga farat e lirit e liri është një lule me petale ngjyrë blu. Ky vaj natyral shumë rekomandohet për mirëqenie dhe ushqim të trupit dhe se konsiderohet të jetë burimi më i pasur në natyrë me acide yndyrore omega-3 që kërkohen për shëndetin...