Foshnja në java e 42 e shtatzanise

Java e 42 e Shtatzanise

0
Mirë se vini në një shtatzëni "të zgjatur ", Po pra java e 42 e shtatzanise do te thote shtatzani e zgjatur. Nëse jeni...
Foshnja në java e 41 e shtatzanise

Java e 41 e Shtatzanise

0
Java e 41 e Shtatzanise?!!! Me siguri nuk kishit parashikuar kurrë të jeni 41 javëshe shtatzënë. Por këtu jeni! Për shkak të kohës shtesë...
Foshnja në java e 40 e shtatzanise

Java e 40 e Shtatzanise

0
Gëzuar! Java e 40 e shtatzanise është afati zyrtar i foshnjës, tashmë e keni përgatitur krevatin e bebit, installuar vendin e foshnjës në makinë,...
Foshnja në java e 39 e shtatzanise

Java e 39 e Shtatzanise

0
Yay! Foshnja ka arritur më në fund kohën e plotë! Ndoshta ndiheni sikur doni të nxjerrni këtë fëmijë …. Jashtë. Ne nuk jemi të...
Foshnja në java e 38 e shtatzanise

Java e 38 e Shtatzanise

0
Au! Nëse ndjeni një ndjesi si një rrufe në qiell, duke ngritur dhe ulur këmbët (dhe në vaginë!), Mos u frikësoni. Në javën e...
Foshnja në java e 37 e shtatzanise

Java e 37 e Shtatzanise

0
Koha për një pastrim të mirë … argëtuese? Rreth javës së 37-të të shtatzënisë, shumë shtatëzëna do ta gjejnë veten duke organizuar dollapet dhe...