soda e bukes me limon

Soda e Bukes me Limon: Ringjall Shëndetin nga Përbërësit e këtij...

0
Nga natyra e tyre, soda e bukes me limon është një kombinim i fuqishëm i që funksionojnë kundër sëmundjeve kronike, inflamacionit dhe kancerit.
Vaji i Farës së Zezë

Vaji i Farës së Zezë: Pse Spitalet nuk Trajtojnë Kancerin me...

0
Vaji i Farës së Zezë - Ka shumë studime kërkimore që tregojnë rezultate të shkelqyera premtuese për trajtimet me vaj nga fara e zezë (Nigella Sativa)
telefonat mobil

Dëshmi Shkencore se Telefonat Mobil shkaktojnë Kancerin!

0
Gjithnjë e më shumë studime konfirmojnë një lidhje shqetësuese midis rrezatimit nga telefonat mobil (celularit) dhe kancerit.
shamponi produkte

10 Produkte te lidhura me Kancer që fshihen në Shtëpi

0
Produkte shtëpiake që mund të ken karcinogjen, një prej më të zakonshme e përdorni çdo ditë të gjithë familja!
keq-diagnostikimet

Mjekët Pranojë se Qëllimisht kanë bërë Keq-diagnostikime për Para

0
Keq-diagnostikimet janë të zakonshëm. Përcaktimi i ilaçeve dhe trajtimi i shtrenjtë për gjendje të keq-diagnostikuar dhe madje edhe të panjohura është i zakonshëm.

CBD Është Ushqimi më i mirë Anti-Inflamator, Anti-Kancerogjen dhe Anti-Ankth që...

0
Vite më parë, vetit terapeutike të CBD u sollën në dritë kur një vajzë e vogël, Charlotte, doli nga qindra alivanosje (të fikët) në javë për pothuajse asnjë pas dozimit me këtë substancë. Që nga ajo kohë fitoi një kult pas, me mijëra prindër që udhëtonin me turizëm mjekësor në Kolorado për të eksperimentuar me fuqitë shëruese të këtyre bimëve.