Alergjia nga Poleni, si të mbrohesh në pranverë?

0
Ndër faktorët më kryesorë që ndikojnë në shfaqjen e alergjisë nga lulet janë:ekspozimi ndaj polenit, vetia alergjizuese e polenit, përqendrimi i polenit në ajër dhe madhësia e grimcës së polenit.

Caji i Gjelber – 8 Dobi Shendetesore Qe Duhet Ti Dini

34
Caji i gjelber - ky çaj mund të ndihmoj duke filluar nga kanceri e deri te forcimi i imunitetit. Unë preferoj të përdorë barna popullore në vend se të marr medikamente, e kjo është edhe arsyeja pse kam dashur të mësoj më shumë rreth dobive shëndetësore të cajit jeshil dhe të ndajë ato me ju.

Gjërat Më Të Pista Që Na Sjellin Sëmundje

1
Nëse kohëve të fundit nuk ndiheni mirë ndoshta do të befasohesh kur dëgjon se kollitjet e bashkëpunëtorit tuaj nuk është i vetmi për tu fajësuar. Bakteret dhe ngacmuesit mund të fshihen në objektet e përditshme, duke filluar nga makijazhi syve e gjer te...

5 Menyra Natyrale Si Te Luftojme Alergjite

1
Jo për të gjithë është e mirëseardhur stina e pranverës. Njerëzit me alergjite ndaj polenit mendojnë se zgjedhja e vetme e tyre është të marrin ilaçe, të qëndrojnë brenda e mos dalin jashtë ose të jetojnë mjerisht me alergji. Por ka mënyra natyrale se si ta ndryshosh sistemin e imunitetit ashtu

Ilace Popullore Per Alergji (12)

3
Alergjit jane reagim hipertensiv ndaj nje substance normale te padëmshme. Ka lloj lloj substancash, qe ndryshe quhen alergjent, qe mund ti shkaktojnë probleme nje njeriu te ndjeshëm. Alergjentet e zakonshëm janë poleni, pluhuri i shtepis, pendlat...

Alergjia – Ngacmuesit Alergjike Sekret

6
Ndoshta po i fajëson bimët, pemët dhe barishtet nëse fillon të kesh kroje, teshtitje, kollitje dhe gërhime gjatë vjeshtës. Por të dyshimtit kryesorë nuk janë të vetmit ngacmues. Një mori gjërash shtëpiake sikur qirinjtë, kemikale dhe zarzavate të ndryshme...