Barna Natyrale Te Mira Per Dhimbjet dhe Ankesat Shendetsore Te Zakonshme

29
Eshte koha te jesh pak me kreative. Heren tjeter kur keni dhimbje dikun harro rrugen qe te shpien ne barnatore dhe provo disa prej ilaceve qe ndoshta gjyshja e dhe gjyshi i kane provuar me pare. Keto keshilla ti ruajne parat dhe ne te njejten kohe ju jeni me...

Uthulla e Molles – Te Mirat Shendetsore

35
Uthulla e Molles - me gjithe gjasat ju keni uthull molle ne shtepi diku ne kuzhine. E sigurisht qe edhe ke ndegju per te gjitha te mirat shendetsore te saj. E perdorni gati ne te gjitha salatat qe beni. E nganjeher mundoheni qe cdo her te shtoni edhe pak...