bananet

I doni Bananet – Lexo 10 Faktet (e 4 shumë e...

0
Bananet janë numri një në listën e artikujve më popullor të prodhuar dhe konsumuar në mbarë botën. Kjo do të thotë që njerëzit blejnë...
Lulet Shtepiake

Gjelbërimi: Gratë që jetojnë të rrethuara me Lule, Jetojnë më Gjatë!

0
Sipas disa studimeve të reja, të jetosh në mes gjelbërimi të shëndetshme është vërtetuar të zgjasë ndjeshëm jetëgjatësinë.

Këpurdha Magjike Për Depresion

0
A është e vërtetëqë hallucinogjeni në këpurdha magjike mund të lehtësoj depresion? Sa është e sigurt? Si merret ky trajtim?
Frymemarrja

Frymemarrja Rezonante që ju Qetëson Brenda Minutave

0
Ky ushtrim i thjeshtë e frymemarrjes është bërë i famshëm nga Gerbarg dhe burri i saj Richard Brown, asistent profesor i psikiatrisë klinike në Kolegjin Kolumbian të Mjekëve dhe Kirurgëve.

6 Arsye Pse Jeni Të Lodhur Gjithë Kohën

0
Ne të gjithë tentojmë ta fajësojmë lodhjen për shkak mënyrës jetesës shumë të zënë. Dhe shumicën e kohës kemi të drejtë. Por nëse ndjeheni...

6 Gjëra Që Asnjëherë S’duhet Bëni Para Gjumi

0
Gjumi. Ne të gjithë kemi nevojë për të, por jo gjithçka bëjmë si duhet. Përderisa shumica e njerëzve barazojnë gjumin e mirë me arritjen e 8 orëve gjumë të vazhdueshëm, një hulumtim i bërë nga universiteti i Kalifornisë dhe publikuar në gazetën San Diego, hulumtim për gjumin dhe plakjen i cili shqyrtoi të dhënat nga 1.1 milion njerëz