5 Ilaçet natyrale për Nënat (pa to s’mund t’jetoj)

0
Kam shkruar gjërësisht edhe më parë për "kabineti natyral" tim të ilaçeve , por unë gjithmonë jam pyetur se cilat janë të preferuarat e...

Udhezuesi im i zakont për pandemitë dhe viruset (për Nënat)

1
Kohët e fundit kam kaluar një ditë të gjatë duke intervistuar ekspertë mjekësorë mbi pandeminë aktuale globale dhe çfarë mund të thotë për të...
Selino

Vetëm 4 Kërcell Selino në Ditë ulin Presionin e Gjakut

0
Hipertensioni, i ashtuquajturi vrasësi i heshtur. Si ta ulni presionin e gjakut në mënyrë të natyrshme? Po pra, sigurisht me selino!

Sipas Nje Raporti ushqimet nga Dymbedhetshja e Ndotur jane te stermbushura...

0
Ne listen "Dymbedhetshja e Ndotur" mes tjerash përfshinë dredhëzat, mollat dhe spinaqi. Por a do të thotë kjo se ju duhet të ndërpreni ngrënien e tyre?

Dieta Ushqimore per Zemer te Shendetshme

0
Dieta per zemer - sëmundjet kardiovaskulare kanë shumë faktor risku (mosha, seksi, presioni arterial, alkooli, duhan-pirja, diabeti, kolesterolemia, etj). Megjithatë faktorët ndahen në të modifikueshëm ku përfshihet stili i jetesës dhe ushqyerja,diabeti, kolesterolemia, hipertensioni arterial, mbipesha, duhan-pirja , dhe jo te modifikueshëm si mosha, gjinia mashkullore dhe historiku familjar

Morthi – Ja si Parandalohet dhe Shërohet

0
Si trajtohet Morthi? Zakonisht përdoren kremra me bazë kortizoni me përdorim lokal, në rastet kur ka vetëm inflamacion dhe vitaminoterapi. Nëse shihet se shfaqen dhe lezione, duhet që kortikoidët të alternohen me pomada me bazë antibiotiku. Gjithsesi trajtimi varet nga mjeku specialist, i cili përzgjedh skemën dhe trajtimin e duhur. Trajtimi më i mirë është parandalimi i saj. Si Parandalohet Morthi?