caji i gjelber

7 Sheruesit Më Të Mirë Ndaj Ftohjes

0
Ato mikrobet e padukshme që na sëmurin nuk janë lojë, por ja që për fat të mirë ekzistojnë shërues që ia vlen ti provoni!...

Top 6 Vitaminat Per Dimer

0
Vitaminat janë molekula unike që i duhen trupit tonë për të funksionuar. Burimi kryesor i vitaminave është ushqimi, por, më shumë se 65% e popullatës në shumë vende të zhvilluara vuajnë nga mungesa e vitaminave kryesisht nga shkaku

Ftohja apo Gripi: Cila është?

1
Ftohja dhe gripi i zakonshëm janë sëmundje të traktit të frymëmarrjes me simptoma të ngjashme. Nëse është ashtu atëherë si ta dimë nëse është njëra apo tjetra. Ndryshimi kryesorë në mes të ftohjes dhe gripit (influenzës) është ashpërsia e këtyre simptomave

Nxehja para vaksinës së gripit shton efekasitetin

0
Ndoshta ke dëgjuar që duhet të nxehemi para një loje futbolli, vrapimi e kështu me radhë, por hulutmuesit nga Universiteti i Sydney-it po shpresojnë se nxehja për vaksinë gripi mund të përmirësoj efektivitetin e saj dhe zvogëloj sëmundjen dhe vdekjen tek pleqtë

Caji i Gjelber – 8 Dobi Shendetesore Qe Duhet Ti Dini

34
Caji i gjelber - ky çaj mund të ndihmoj duke filluar nga kanceri e deri te forcimi i imunitetit. Unë preferoj të përdorë barna popullore në vend se të marr medikamente, e kjo është edhe arsyeja pse kam dashur të mësoj më shumë rreth dobive shëndetësore të cajit jeshil dhe të ndajë ato me ju.

Vitamina D dhe Kalciumi Pergjysmojne Rrezikun e Kancerit Te Lekures

3
Një studim tjetër ka vërtetuar dobitë shëndetësore mahnitëse që vitamina D dhe kalciumi kanë, studim ky i cili tregon se këto dy suplement zvogëlojnë për 50% rrezikun e zhvillimit të kancerit të lekures tek gratë.Hulumtuesit kanë thënë se gratë me...