Gjërat Më Të Pista Që Na Sjellin Sëmundje

1
Nëse kohëve të fundit nuk ndiheni mirë ndoshta do të befasohesh kur dëgjon se kollitjet e bashkëpunëtorit tuaj nuk është i vetmi për tu fajësuar. Bakteret dhe ngacmuesit mund të fshihen në objektet e përditshme, duke filluar nga makijazhi syve e gjer te...

10 Ushqimet Qe Forcojne Imunitetin

1
E dimë që gjithmonë mundohesh të gjesh mënyra për të zvogëluar efektet e ftohjes dhe gripit por a ke menduar ndonjëherë që të bësh diçka që ta parandalosh atë pa pasur nevojë që të shërosh. Përgjigjen e ki jo më larg se tek tregu i gjelbër.

Shenjat Dhe Simptomat E Gripit Te Derrave

0
Simptomat e hershme të të gjitha llojeve të gripit janë të ngjashme e gjithashtu janë të ngjashme me simptomat që shkaktohen nga infeksionet nga shumë virus tjerë që nuk kanë asgjë të bëjnë me virusin e gripit. E kjo e bënë të vështirë diagnostikimin...

Gripi i Derrave – Faktet

1
Cka eshte Gripi i Derrave? Gripi i Derrave eshte nje semundje ngjitese e traktit te frymëmarrjes dhe besohet se ky virus shumë ngjitës ka origjin nga derrat në Azi. Kur është raportuar rasti i parë me virus nga Gripi i Derrave? Në mes të marsit të 2009...

Vitamina D-Ftohja dhe Gripi

0
Nje studim sugjeron se nivelete e uleta te Vitemines D jane te lidhura me raste me te shpeshta te ftohjeve dhe gripit. Vitamina D eshte vitaminë qe prodhohet nga trupi yne kur lekura ekspozohet ndaj rrezeve ultravjollce te diellit. Vitamina D luan role vital...

Gripi i Derrave: Si te Mbrohemi

0
Çka mund të bëjmë që të mbrohemi nga gripi i derrave që shpertheu diku në një fermë në Meksikë e tash më duket qe ka arritur edhe te fqinjët tanë, Serbët, ku është lajmruar një rastë që ende nuk është konfirmuar, grip ky i cili ka potencial që me të vërtete...